Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

‘Zwaan verdient een dikke pluim’

“De mensen die het huis gekocht hebben, zijn ervoor gemaakt”, vertelt Margot van Overeem. Ze heeft het over de door haar verkochte woning aan de Westerscheldelaan in Dishoek. “Wij gebruikten het huis als recreatiewoning en verbleven er met veel plezier, vaak met de kinderen en kleinkinderen. Maar nu mijn man overleden is, viel het me te zwaar om er alleen in te trekken”. 

Ze is nog steeds enthousiast over de heerlijke tijd die ze in het huis en de tuin doorbracht. “Het huis is ruim en heeft een goede sfeer. Als je in een gezelschap van volwassenen en kinderen was, konden de kids lekker spelen, zonder dat je er last van had. En de ligging is natuurlijk geweldig, met twee minuten sta je op het duin. En… we hadden leuke buren: dat is natuurlijk ook belangrijk.”

Margot en haar man reisden de hele wereld over, maar hadden een speciaal plekje in hun hart voor Zeeland. “Ik noem het maar de grootsheid van het kleinschalige”, zegt Margot. Als je veel reist, is het fijn om in een gezellig huis te komen, je jas en je laarzen aan te trekken en lekker uit te waaien op het strand. Of om wat te drinken in een strandtent. Vergeleken met vroeger is er het hele jaar door wat te doen in Zeeland.”

Het echtpaar Van Overeem kocht het huis in 2014 bij Makelaarskantoor Zwaan. “Zij hebben een enorme betrokkenheid op klanten, waardoor ze weten wat je wensen zijn. Dat geeft vertrouwen.” Dus was het logisch dat het huis ook weer verkocht werd door Zwaan. “Het contact met Wilco Wisse verliep goed en de verkoop was heel snel geregeld. Toen het bord in de tuin kwam, was het huis eigenlijk al verkocht. Makelaarskantoor Zwaan heeft dus een dikke pluim verdiend!”