Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Zwaan magazine

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Zwaan Makelaars en de hele de Sinke Komejan Groep? Vraag ons magazine aan en u ontvangt het blad twee keer per jaar in de brievenbus!

Een blad vol moois!
Het -magazine staat vol leuke en interessante verhalen van kopers en verkopers. We vertellen onder andere over klussers, bewoners van luxe, instapklare appartementen en bedrijven die hun pand verkopen! Het zijn stuk voor stuk unieke verhalen die overal in de provincie terugkomen. Want de Sinke Komejan groep is breed vertegenwoordigd: van Zierikzee tot in Koudekerke!
Daarnaast leert u natuurlijk onze samenwerkingspartners wat beter kennen en ziet u de gezichten achter ieder kantoor. Uiteraard mag ons aanbod niet achterblijven en kunt u op het gemakje knusse huisjes, luxe villa’s en ruime appartementen bekijken.

Dan nog dit: het verschijnt maar twee keer per jaar, in de zomer en de winter. We belasten u dus zeker niet met een overload aan informatie!

Al enthousiast geworden om het Zwaan-Makelaars-magazine te lezen? Laat uw gegevens hier achter en vraag het laatste exemplaar aan. Dan krijgt u hem zo snel mogelijk in de brievenbus. Veel leesplezier!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Het laatste magazine

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven van ons aanbod?Volg ons ook via social media!

"Duidelijke, snelle en deskundige service. Betrouwbare partner voor de verkoop van een woning! Ik kan Zwaan Makelaars van harte aanbevelen."

Verkoper Van Hallstraat 65, Vlissingen, aanbevolen met een:

9,5

"Makelaarskantoor Zwaan , Remco Oreel makelaar. Vanaf eerste afspraak werd duidelijk dat Remco een zeer bekwame makelaar is. Voelt uitstekend mensen aan. Zeer duidelijk in communicatie. "

Verkoper Majoorwerf 11, Zoutelande, aanbevolen met een:

10

"De verkoop van het huis van onze ouders is op een prettige en vlotte manier verlopen. Daarom wille wij eenieder die zijn huis wil verkopen deze makelaar van ganser harte aanbevelen. "

Verkoper Grenadier Wissestraat 8, Grijpskerke, aanbevolen met een:

9,0

"Het contact verliep uitermate goed. Het gehele traject werden wij fantastisch begeleid. Makelaarskantoor Zwaan en met name Remco heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!!!"

Verkoper de Boisotstraat 36, Koudekerke, aanbevolen met een:

9,0