Vastgoed kopen, verkopen, huren of verhuren

Wilt u commercieel vastgoed aankopen, verkopen, huren of verhuren? Het is belangrijk om hier goed voorbereid aan te beginnen. De bedrijfsonroerendgoedmarkt is heel anders dan de particuliere woningmarkt. Een makelaar die alles weet op het gebied van commercieel vastgoed is een must. De bedrijfsmakelaars van Sinke Komejan hebben alle kennis in huis!

 

Professionaliteit

Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor onze kwalitatief hoogstaande taxaties. Wij zijn NRVT Kamer BV (groot zakelijk), VastgoedCert, TMI, TEGoVA, NVM Business en RICS gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

 

Van alle markten thuis, gespecialiseerd en allround!

We hebben alle kennis over bedrijfspanden en terreinen, bedrijfstaxaties, herinvesteren en fiscaliteiten. Maar we praten net zo makkelijk met beleggers of projectontwikkelaars. Meer weten, neem dan contact op met onze vestiging in Middelburg of een van de andere kantoren in Goes of Zierikzee.

"Top makelaar! Alles verliep snel, duidelijk en helder. Regelde veel zaken en hielp vlot en deskundig waar nodig. Hebben onze woning snel verkocht. "

Verkoper Van Dishoeckstraat 118, aanbevolen met een 10

"Hele fijne makelaar. Persoonlijk en komt na wat afgesproken is!"

Verkoper Nieuwstraat 188A, aanbevolen met een 9,3

"De makelaar heeft een uitstekende kennis van de lokale markt. Het contact met de makelaar verliep erg prettig van begin tot eind. Deze makelaar bevelen wij zeker aan!"

Verkoper Valkenisseweg 25, aanbevolen met een 9.3