Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Vastgoed kopen, verkopen, huren of verhuren

Wilt u commercieel vastgoed aankopen, verkopen, huren of verhuren? Het is belangrijk om hier goed voorbereid aan te beginnen. De bedrijfsonroerendgoedmarkt is heel anders dan de particuliere woningmarkt. Een makelaar die alles weet op het gebied van commercieel vastgoed is een must. De bedrijfsmakelaars van Sinke Komejan hebben alle kennis in huis!

 

Professionaliteit

Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor onze kwalitatief hoogstaande taxaties. Wij zijn NRVT Kamer BV (groot zakelijk), VastgoedCert, TMI, TEGoVA, NVM Business en RICS gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

 

Van alle markten thuis, gespecialiseerd en allround!

We hebben alle kennis over bedrijfspanden en terreinen, bedrijfstaxaties, herinvesteren en fiscaliteiten. Maar we praten net zo makkelijk met beleggers of projectontwikkelaars. Meer weten, neem dan contact op met onze vestiging in Middelburg of een van de andere kantoren in Goes of Zierikzee.

"De verkoop van het huis van onze ouders is op een prettige en vlotte manier verlopen. Daarom wille wij eenieder die zijn huis wil verkopen deze makelaar van ganser harte aanbevelen. "

Verkoper Grenadier Wissestraat 8, Grijpskerke, aanbevolen met een:

9,0

"Makelaarskantoor Zwaan , Remco Oreel makelaar. Vanaf eerste afspraak werd duidelijk dat Remco een zeer bekwame makelaar is. Voelt uitstekend mensen aan. Zeer duidelijk in communicatie. "

Verkoper Majoorwerf 11, Zoutelande, aanbevolen met een:

10