ik wil graag:

zoeken in 74 woningen:

Nieuwbouw

Soutebank, Zoutelande

Soutebank, Zoutelande

Gelegen in het hart van Zoutelande verrijst Soutebank. Hier komt u thuis in een zee van rust, ruimte en luxe. En zodra u de deur uitstapt ervaart u de levendigheid van het wonen in een Zeeuwse badplaats.

Soutebank wordt gerealiseerd op de locatie van het voormalige bankgebouw op de hoek van de Langendam en de Ooststraat, net naast het centrum. Met de duinen en de zee op een steenworp afstand en alle winkels, voorzieningen, restaurants en terrassen binnen handbereik.

Bekijk de website.

De Tienden II, Zoutelande

De Tienden II, Zoutelande

Vrijstaand, volledig gelijkvloers wonen in een nieuwe woning op korte afstand van strand, zee, duinen en natuur? Dan is dit uw kans. Namens onze opdrachtgever, bouwbedrijf Kambier in Koudekerke, mogen wij u deze woning aanbieden. Genoemde prijs is de prijs voor de weergegeven indeling. Deze indeling is niet vast er zijn diverse andere opties mogelijk. Wat dacht u van een intern gastenverblijf? Meer info?

Bekijk de website.

Hooglicht te Vlissingen, Vlissingen

Hooglicht te Vlissingen, Vlissingen

Betaalbaar wonen met magnifieke vergezichten! Kijk snel op www.hooglicht.nl voor de verkoopdagen. Welkom! Meer

Bekijk de website.

Duinhof Klein Dishoek, Dishoek

Duinhof Klein Dishoek, Dishoek

Het ontwikkelen van een locatie als die van Duinhof Klein Dishoek is een voorrecht waarmee je als ontwikkelaar zorgvuldig om dient te gaan. Dergelijke locaties zijn schaars en een toplocatie vraagt om een passende invulling. Om die reden is in Duinhof Klein Dishoek gekozen voor een hoog basis kwaliteitsniveau gekoppeld aan ruimte en comfort, zodat we met recht kunnen spreken van een uniek product. Het zal u én uw gasten aan niets ontbreken. In Duinhof Klein Dishoek kunt u straks zorgeloos ontspannen en genieten. Meer

Bekijk de website.

Makelaarskantoor Zwaan Dorpsplein 25
4371 AB Koudekerke
T. (0118) 553 288
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Gratis waardebepaling
Makelaarskantoor Zwaan is onderdeel van de Sinke Komejan Groep