Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Informatie

1937

Bouwjaar

114 m2

Woonoppervlakte

299 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Noordstraat 1 , Zoutelande

Hartje Zoutelande, op loopafstand van zee, strand en duinen maar ook nabij alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en dergelijke. In de zeer diepe achtertuin kunt u de rust opzoeken. Deze plek is echt een oase in Zoutelande. De huidige verkoper is begonnen met het renoveren van de woning. De ruwbouwwerkzaamheden zijn nagenoeg afgerond, een nieuwe eigenaar kan hier naar hartenlust aan de slag om de afwerking helemaal naar eigen hand te zetten.

Het geheel heeft vier slaapkamers, twee badkamers een ruime woonkamer en keuken. Tevens is de in de tuin aanwezige schuur momenteel in transformatie tot een gastenverblijf. Wilt u hier een vakantiewoning van maken dan dient u een vergunning aan te vragen bij de gemeente Veere. De begane grond bestaat uit een woonkamer met mogelijke keukenopstelling, bijkeuken met oude douche en wc.

Op de verdieping zijn er vier slaapkamers. De achterste kamer is een enorm ruime kamer met eigen badkamer in wording. De overige slaapkamers zijn ook prima van formaat. Tevens is er nog een extra ruimte die dienst kan doen als tweede badkamer. Via een luik is de ruime bergzolder bereikbaar.

In de zeer diepe achtertuin is het aangenaam verblijven. Er is altijd wel een plaatsje in of uit de zon. In de tuin is de oude schuur in transformatie tot gastenverblijf. Gezien de ruimte in de tuin is dit goed in te passen. Door het ontbreken van directe buren aan de achterzijde is er een hoge mate van privacy.

In het kort
-Handen uit de mouwen en aan de slag, dit kan uw droomhuis worden
-Deels kunststof kozijnen
-Achterom via nummer 3, dit is ook notarieel vastgelegd
-Oplevering kan op zeer korte termijn.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Daarnaast is er een supermarkt, bakker, etc en een basisschool. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en Domburg. Zoutelande heeft ongeveer 1.400 inwoners.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1937

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 114 m2
Perceeloppervlakte: 299 m2
Inhoud: 420 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag