Informatie

1978

Bouwjaar

120 m2

Woonoppervlakte

146 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Rijsenburg 21 , Vlissingen

DEZE WONING STAAT IN STILLE VERKOOP. HEEFT U NADERE INTERESSE NEEM DAN EERST CONTACT OP MET ONS KANTOOR EN VRAAG NAAR WILCO WISSE

Op leuke en rustige woonlocatie bieden wij u deze prima, halfvrijstaande woning met vier slaapkamers en zonnige tuin aan. Bent u op zoek naar een echte gezinswoning of zoekt u gewoon veel ruimte dan is dit uw kans. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging om deze woning nader te zien.

De woonkamer is tuingericht en meet circa 26m2. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht richting de achtertuin. Tevens is er een toegang richting de achtertuin. De keuken bevind zich aan de voorkant, deze is voorzien van gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap. Daarnaast bevind zich op de begane grond nog een ruime hal, toilet en bergruimte welke tevens van buiten bereikbaar is. Middels een trap in de woonkamer is de eerste verdieping bereikbaar.

Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een derde kamer die prima dienst kan doen als werkkamer of kleine slaapkamer. In het hart van de woning bevind zich de ruime badkamer welke voorzien is van douche, wastafel en toilet. Bijzonderheid is de aanwezigheid van een raam in de zijgevel dit hebben woningen in de omgeving niet. Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar hier vinden zich twee ruime (slaap)kamers.

De maten van alle slaapkamers zijn als volgt.
Slaapkamer 1: 370 x 462
Slaapkamer 2: 411 x 227
Slaapkamer 3: 400 x 462
Slaapkamer 4: 310 x 462

Aan de voorzijde beschikt de woning over een ruime toegang richting de berging. De achtertuin is circa 10 meter diep en heeft een prima ligging op het westen. Zowel in de middag als s ’avonds is het hier heerlijk vertoeven. Pluspunt is het gegeven dat de woning grenst aan den groenstrook met een klein speelweitje voor de kinderen. Hierdoor is er in de tuin een hoge mate van privacy.

Algemeen
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Nefit HR Proline ketel uit 2011, deze ketel wordt gehuurd van Delta n.v.;
-Close in boiler in de keuken;
-Geheel voorzien van dubbele beglazing;
-Oplevering in onderling overleg.

Basisschool, voorgezeten onderwijs en hoger onderwijs bevind zich op zeer korte afstand van de woning.
Het centrum van Vlissingen en de boulevard bevinden zich op fietsafstand. Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Neem contact met ons op voor vrijblijvende hypotheekadvies van de Hypotheekshop Zeeland. Zij adviseren in hypotheken van een groot aantal aanbieders.

Interesse?Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1978

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 146 m2
Inhoud: 400 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Verwarming: c.v.-ketel

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag