Informatie

1899

Bouwjaar

48 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

1

Slaapkamers

Nieuwstraat 188 A, Vlissingen

Appartement middenin de binnenstad van Vlissingen. Voorzieningen als supermarkt, restaurants en winkels bevinden zich net als de boulevard en terrassen op loopafstand van dit tweekamer appartement. Wilt u wonen zonder zorgen op een centrale locatie? Kom dan zeker kijken.

Achter de voordeur komt u via een trapopgang bij het appartement op de tweede verdieping. In het complex zitten in totaal drie appartementen. Dit appartement ligt op de topetage. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde. Diverse raampartijen zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Aan de voorzijde is er een frans balkon en er is een leuk zicht op de omgeving. Het keukenblok is voorzien van een vier pits gaskookplaat, koelkast en afzuigkap.

In het hart van het appartement bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting. Er is een slaapkamer welke onderverdeeld is in een slaapruimte en een ruimte die prima dienst kan doen als inloopkast.

In het appartement is tevens een berging met daarin de cv opstelling. Daarnaast is er nog een externe berging met ruimte voor bijvoorbeeld de fiets.

IN HET KORT
-De CV ketel wordt gehuurd, koper dient dit contract over te nemen van verkoper
-De Vereniging van Eigenaren is niet heel actief maar inmiddels ingeschreven in de Kamer van Koophandel.
-Oplevering kan direct.

Vlissingen
Met z’n ruim 45.000 inwoners is Vlissingen een van de grotere steden in de provincie Zeeland. Het biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis, onderwijs- en winkelvoorzieningen, etc.. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis:
Bouwjaar: 1899

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 48 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 182 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin:

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: G

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag