Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Informatie

1963

Bouwjaar

152 m2

Woonoppervlakte

326 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Marnixplein 7 , Vlissingen

Laat u verrassen door deze bijzondere woning! Meer dan 150m² woonoppervlakte, vier slaapkamers, een garage, een hobbykamer en een diepe zonnige tuin op het zuiden. Daarnaast is de locatie aan het fraaie Marnixplein ook uniek. In onze ogen dé ideale gezinswoning.

WONEN
De woonkamer meet ca. 28m² en kent een hoge mate van daglichttoetreding. Er is een leuk zicht op het Marnixplein en toegang tot de tuin. In het midden van de woonkamer werkt de gaskachel sfeer verhogend. De praktische keuken bevindt zich en in een aparte ruimte, eventueel is deze ruimte bij de woonkamer te trekken. Aansluitend aan de keuken is er een handige bijkeuken met cv opstelling en wasmachineaansluiting.

HOBBY OF THUISWERKEN?
Achter de garage bevindt zich een ruimte die momenteel dienst doet als hobbyruimte, maar ook prima dienst kan doen als extra slaapkamer of kantoorruimte. Gelijkvloers wonen behoort dus, zonder aanbouwen, bij de mogelijkheden. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur. Dit is een ideale opslagruimte. Alle ruimtes op de begane grond staan, heel praktisch, met elkaar in verbinding.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er vier slaapkamers en een badkamer. Eén van de slaapkamers heeft toegang tot het ruime dakterras. De vierde slaapkamer, de ruimte boven de garage, is ca. 28m² groot en heeft een eigen zolder. Een ruimte die dus volop gebruiksmogelijkheden heeft. De badkamer is netjes maar zal door een nieuwe eigenaar vermoedelijk aangepast worden naar de eisen van de huidige tijd.

TUIN
Naast de woning heeft de tuin ook veel te bieden. Deze is zeer goed op de zon gelegen en is zeer diep. Er zijn geen directe achterburen en daarom is er een hoge mate van privacy. Momenteel is de tuin voorzien van veel groen.

IN HET KORT
-Rolluiken aan de achterzijde van de eerste verdieping
-Zeer veel leefruimte
-Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
-Oplevering in onderling overleg.

Vlissingen telt ongeveer 33.000 inwoners en de gehele gemeente zo’n 44.000. Het centrum van Vlissingen en de boulevard bevinden zich op fietsafstand. Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1963

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 152 m2
Perceeloppervlakte: 326 m2
Inhoud: 670 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: muurisolatie, dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag