Informatie

Bouwjaar

195 m2

Woonoppervlakte

367 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Torenstraat 13 , Serooskerke

Mooie kans aan de Torenstraat in Serooskerke. Recreëren of permanent wonen? Op deze locatie is het beiden mogelijk. Deze woning valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekent dat deze woning zowel recreatief (voor eigen gebruik) als permanent bewoond mag worden. De bestemming is gemengd waardoor er naast wonen ook nog andere gebruikersmogelijkheden zijn. Denk hierbij aan een kantoor, winkel of een andere functie.

KARAKTER EN RUIMTE
Achter de fraaie tuitgevel gaat een zee van ruimte schuil. Wat dacht u van vier (slaap)kamers, een tuinkamer, riante woonkamer van meer dan 40m² en een zonnige, diepe achtertuin met veranda? Deze woning biedt het allemaal. In de woonkamer wordt uw aandacht getrokken door een authentieke muur en het balkenplafond. Vanwege de ruimte is de woonkamer op allerlei manieren in te delen. In het hart van de woning bevindt zich de keuken, deze is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven. Aan de achterzijde is er een (tuin)kamer met een leuke zicht op de achtertuin. Verder is er op de begane grond nog een bijkeuken, toilet en een berging.

SLAPEN EN HOBBY’S
Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, allen zijn ruim bemeten, met name de slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer beschikt over een bad en wastafel. Een ruime overloop en een ruimte die dienst doet als kastenkamer maken de verdieping compleet. Tevens is er boven de tuinkamer nog een vierde (slaap)kamer, deze heeft tot heden dienst gedaan als kattenverblijf.

BARBECUEËN?
In de achtertuin kunt u bijna de gehele dag optimaal genieten van de zon. In de ochtend en middag op het terras achter de woning en s ’avonds, met de barbecue aan, achterin de veranda. Verder is de tuin groen en onderhoudsvriendelijk. Door het ontbreken van massieve bebouwing aan de achterzijde is er een hoge mate van privacy. Middels een poort aan de voorzijde is de achtertuin ontsloten. Parkeren kan aan de voorzijde op het openbare parkeerterrein.
In het kort:
-Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
-Karakter en authenticiteit
-Oplevering in onderling overleg

Interesse? Vraag direct onze complete brochure op voor meer informatie, tevens verzorgen wij graag een bezichtiging op locatie.

Serooskerke is gesitueerd in het centrum van Walcheren en heeft diverse voorzieningen zoals een grote bouwmarkt, supermarkt en een basisschool. Daarnaast staat u vanaf deze locatie zo midden in de natuur of op het strand. De kust van Vrouwenpolder of Oostkapelle is binnen 10 minuten bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de natuur en het prachtige stadje Veere.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
Bouwjaar:

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 195 m2
Perceeloppervlakte: 367 m2
Inhoud: 610 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag