Informatie

1962

Bouwjaar

56 m2

Woonoppervlakte

235 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Burgvliet 82 , Oostkapelle

Woning zoekt zon aanbidder,

Recreëren op de mooiste locatie aan de Zeeuwse kust? Wij bieden u deze vrijstaande, recreatiewoning met drie slaapkamers op het park ‘Burgvliet’ aan. Gesitueerd onderaan de duinen op 750 meter (10 minuten lopen) van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Zon, rust en vrijheid gaan hier hand in hand.

Het park grenst aan een natuurgebied waardoor u zich door de duinen naar het strand begeeft. Zeker voor rustzoekers is dit één van de beste locaties van de Zeeuwse kust. Indien u meer vertier wenst komt u zeker aan uw trekken in Oostkapelle en het nabij bijgelegen Domburg waar u het gehele jaar door gebruik kan maken van de gezellige terrassen en winkels.

De woning beschikt over drie slaapkamers, een lichte woonkamer en dichte keuken. Het geheel is netjes onderhouden. In de woonkamer is er veel daglichttoetreding door middel van de vele raampartijen. Tevens is het terras via dubbele tuindeuren te bereiken. De dichte keuken is eenvoudig maar functioneel. De aanbouw is enkele jaren geleden gebouwd en voorzien van een toilet, wasmachine aansluiting, douche en wastafel. Het geheel is gesitueerd op een kavel van 235m2 erfpachtgrond.

De woning is voorzien van een oprit voor uw auto en een praktische houten berging voor fietsen, bolderkar en andere strandspullen. Wat zon ligging betreft zit u hier goed het terras biedt op vele momenten van de dag een plek in de zon of schaduw.

Algemeen
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Nefit HRC24 CW3 Baseline (huur) uit 2007 en gaskachel in woonkamer;
-De woning mag alleen recreatief bewoond worden;
-Erfpachtcanon € 3.275,- per jaar (2019).
-Genoemde canon wordt iedere 15 jaar herzien, de huidige erfpachttermijn loopt tot en met december 2025.
-Het geheel wordt aangeboden inclusief gehele inventaris, met uitzondering van wat persoonlijke zaken.

Oostkapelle is een familie plaats bij uitstek met brede stranden, duinen en een prachtige natuurgebieden, zoals “De Manteling” en het Duin- en Waterwingebied Oranjezon. Natuurlijk kun je jezelf vermaken op het strand tijdens het zonnebaden door het nemen van een duik maar als je wat actiever bent, kun je hier je energie kwijt door te gaan paardrijden ,surfen of vliegeren. Verder biedt het dorp een hoop aan activiteiten en markten voor voldoende vertier tijdens de vakantie periodes.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1962

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 56 m2
Perceeloppervlakte: 235 m2
Inhoud: 155 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dubbel glas

Garage
Soort garage: parkeerplaats
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag