Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Informatie

1960

Bouwjaar

140 m2

Woonoppervlakte

183 m2

Perceeloppervlakte

5

Slaapkamers

Torenstraat 23 ., Meliskerke

DEZE WONING VERKOCHTEN WIJ VANUIT DE STILLE VERKOOP. OOK INTERESSE IN DEZE VERKOOPMETHODE? WE HELPEN U GRAAG VERDER.

Unieke kans aan de Torenstraat in Meliskerke! Echt een woning die klaar is om te bewonen. Verbouwd en compleet gemoderniseerd in 2017/2018.Recreëren of permanent wonen? Op deze locatie is het beiden mogelijk. Deze woning valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekent dat deze woning zowel recreatief (alleen voor eigen gebruik, niet als te verhuren recreatiewoning) als permanent bewoond mag worden. De bestemming is gemengd waardoor er naast wonen ook nog andere gebruikersmogelijkheden zijn. Denk hierbij aan een kantoor, winkel of een andere functie.

KLAAR OM TE WONEN
De voorgevel alleen al maakt nieuwsgierig. Achter deze fraaie gevel gaat een hoop ruimte schuil. Zo zijn er vijf (slaap)kamers, een woonkamer van meer dan 35m², een fraaie keuken en praktische bijkeuken. Woonkamer en keuken zijn echt de blikvangers van de woning. Vanuit de woonkamer is er leuk zicht op de achtergelegen veranda en achtertuin en de houtkachel geeft net even dat extra beetje sfeer. De keuken is naar eigen ontwerp en gesitueerd aan de voorzijde. Materiaalgebruik, afwerking en details maken de keuken uniek. Aan de achterzijde is er een forse bijkeuken en in de hal aan de voorzijde is er een toilet en trapkast.

IN STIJL SAPEN?
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn qua ruimte prima bruikbaar. Leuk detail op de verdieping zijn de paneeldeuren. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is ingedeeld in twee (slaap)kamers, een riante overloop en veel bergruimte. Mede door een dakkapel aan de achterzijde is er ook op deze verdieping verrassend veel ruimte.

BUITEN
De leefruimte van deze woning is meer dan alleen de binnenruimte. Aan de achterzijde is een fraaie veranda aangebouwd welke gelegen is op het westen. Hier is het heerlijk vertoeven in de loop van de middag en avond. Daarnaast is er nog een lekkere, zonnige achtertuin met een eigen vrije achterom.

GOED OM TE WETEN
-De begane grond is voorzien van vloerverwarming
-Het te verkopen perceel is circa 183m², bij overdracht wordt dit perceel exact ingemeten. De kosten voor deze kadastrale in meting komen voor rekening van koper.
-Oplevering geschiedt in onderling overleg.

ZON, ZEE EN STRAND?
Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Meliskerke is gelegen op slechts ca. 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1960

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 140 m2
Perceeloppervlakte: 183 m2
Inhoud: 440 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag