Informatie

1992

Bouwjaar

153 m2

Woonoppervlakte

1.312 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Westerscheldelaan 25 ., Koudekerke

Wonen op een locatie waar u de zee kunt horen ruisen? Op een steenworp afstand van zee, bos en duinen en omgeven door het groen, staat deze moderne villa. Qua vormgeving springt deze woning er ten opzichte van omliggende bebouwing echt uit. Modern, een stijlvol kleurgebruik en ook nog eens een ruim bemeten perceel. Bent u op zoek naar een sieraad aan de Zeeuwse kust? Deze villa is te gebruiken als permanent verblijf maar kan ook dienst doen als tweede woning. Uw droom, om uw vrije tijd, samen met familie of vrienden door te brengen aan de Zeeuwse kust, kunt u hier verwezenlijken.

SLIM ONTWERP
Met meer dan 1.300m² eigen grond, is dit kavel één van de grootste kavels van de omgeving. Aan de voorzijde van het kavel is de woning gerealiseerd. De frontbreedte van circa 19 meter zorgt voor een fraai gevelbeeld. Achter deze gevel gaat een ruim woonhuis met een gelijkvloers woonprogramma schuil. Vanuit de hal is door een dubbele glazen deur de woonkamer bereikbaar. Samen met de aangebouwde tuinkamer vormen deze ruimtes het centrale deel van de woning. Werkelijk vanuit iedere hoek is er zicht op de omliggende tuin. Eetkamer en keuken zijn afzonderlijke ruimtes maar vormen door het ontbreken van tussendeuren en het slimme ontwerp ook weer één geheel met de woonkamer. Een bijkeuken met c.v. opstelling en ruimte voor de wasmachine biedt toegang tot de garage. Deze garage kan ook dienst doen als woonruimte, deze is verwarmd en volledig geïsoleerd. Na wat aanpassingen kan deze ruimte dienen als extra kamer, studio of een vergroting van de woonkeuken.

WERKEN, SLAPEN OF ONTSPANNEN?
Het linkerdeel van de begane grond is bestemd voor de slaapkamer en badkamer. Eveneens is hier een mooi zicht op, en toegang tot, de tuin en terras. De badkamer beschikt over een bad, wastafel en toilet. Op de verdieping is een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel aanwezig. De eerste verdieping is door middel van een lange en lichte overloop met mooie kapconstructie en afgesloten door een loggia, symmetrisch verdeeld. Licht is er in overvloed, dit licht wordt door twee vides overgebracht naar de hal op de begane grond. De overige ruimte is verdeeld in twee slaapkamers, een open (werk)ruimte en twee bergruimtes.

EEN EIGEN STUKJE NATUUR
Groen is het centrale woord voor de tuin. Terrassen, borders, gras en bomen wisselen elkaar af. Het hele jaar door is de tuin groen. Maar toch is de wisseling van de seizoenen goed zichtbaar. Een bomenrij aan drie zijden van het perceel zorgen voor de nodige privacy en schaduw. U kunt ervoor kiezen om op het terras in de zon te gaan zitten of juist een plaatsje op de zoeken waar u in de schaduw kunt plaats nemen. Het perceel is rondom voorzien van een begroeid en afsluitbaar hekwerk. Parkeren kan op de riante oprit of in de al eerder genoemde ruime garage van 20m².

IN HET KORT
-De begane grond is, inclusief de garage, voorzien van vloerverwarming
-Vanuit diverse ruimtes toegang tot de tuin
-Veel daglicht door diverse raampartijen
-Gelegen in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Deze villa mag zowel permanent als voor eigen recreatief gebruik (2e woning) bewoond worden
-Oplevering in onderling overleg
-Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

OMGEVING
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De Zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Dishoek is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1992

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 153 m2
Perceeloppervlakte: 1.312 m2
Inhoud: 700 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin:

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Energielabel: A

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag