Informatie

1910

Bouwjaar

58 m2

Woonoppervlakte

40 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Schuttestraat 2 ., Koudekerke

Permanent wonen of als tweede woning gebruiken? Hier kan het allebei. Deze woning valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekent dat deze woning zowel permanent maar ook als tweede woning bewoond mag worden. Wonen of recreëren op circa 3 kilometer van de zee, strand en duinen is hier mogelijk. De woning betreft een gedeelte van de voormalige burgemeesterswoning en heeft een lichte woonkamer met fantastisch zicht op het Dorpsplein, een badkamer op de begane grond, twee slaapkamers en een zolder.

HOE WAT WAAR
De woonkamer aan de voorzijde is lekker licht een heeft een prachtig uitzicht op het dorpsplein en de Michaëlskerk met bijbehorende ring van leilindes. De keuken is voorzien van een gaskookplaat en kastruimte. Verder is er op de begane grond nog een toilet en er is een badkamer met een douche.
Op de verdieping zijn er twee ruime slaapkamers. Twee dakkapellen zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Zeker de kamer aan de voorzijde is ruim van opzet en voorzien van een wastafel. Via een vlizo trap is de bergzolder bereikbaar, op deze zolder bevindt zich de cv opstelling en er is volop opbergruimte.

IN HET KORT
-Karakteristieke uitstraling
-Lichte woonkamer met prachtig zicht op het Dorpsplein
-Gemengde bestemming dus recreatieve bewoning voor eigen gebruik maar ook detailhandel of dienstverlening is toegestaan.
-Oplevering in onderling overleg maar kan spoedig.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

LET OP Het gebruik als tweede woning is alleen toegestaan voor eigen gebruik. De woning mag dan niet worden recreatief verhuurd worden.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1910

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 58 m2
Perceeloppervlakte: 40 m2
Inhoud: 195 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin:

Energie:
Isolatie: dakisolatie

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag