Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Verkocht
Informatie

1946

Bouwjaar

124 m2

Woonoppervlakte

102 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Schuttestraat 14 , Koudekerke

Op zoek naar een leuke half vrijstaande woning met ruime hobby- of praktijkruimte in Koudekerke dan is Schuttestraat 14 misschien wat voor u.
Deze woning staat op een perceel van 102m² eigen grond in een rustige straat grenzend aan het Kerkplein van Koudekerke.

WONEN EN RUIMTE
Via de voordeur komt u terecht in de hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer met zich op de Weststraat heeft voldoende licht door middel van de 2 raampartijen en biedt toegang tot de keukenruimte, hal met toilet en de trapopgang naar boven. De keukenruimte is met recht ruim te noemen en biedt plaats aan een L-vormige keukenopstelling met houtkleurig blad en is voorzien van alle gemakken. Vanuit de keukenruimte heeft u toegang tot de badkamer met heerlijk ligbad, douche en wastafel. De toegang tot de (slaap)kamer en de ruime hobby- of praktijkruimte bevind zich aan de achterzijde van de keukenruimte. De slaapkamer heeft een oppervlakte van 7m² en is eenvoudig bij de hobby- of praktijkruimte te betrekken zodat er een grote kamer ontstaat welke naar behoefte is in te vullen.

Op de verdieping bevinden zich drie eenvoudige slaapkamers en een overloop met bergruimte. De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een dakkapel wat zorgt voor extra ruimte en daglicht toetreding. De slaapkamer aan de achterkant is voorzien van een raam met uitzicht op de dak(terras). De bergruimte met wasmachineaansluiting en de C.V. opstelling heeft tevens een doorgang tot het dak(terras). Naar wens is het dak eenvoudig in te richten als dakterras zodat u op elk gewenst moment van de dag kunt genieten van de zon.

TUIN
De tuin is afgesloten door middel van een schutting met poort en biedt de mogelijkheid voor het stallen van een fiets(en) of een brommer. Ook is er vanuit de keukenruimte een doorgang naar de tuin.

IN HET KORT
-Gemengde bestemming dus recreatieve bewoning voor eigen gebruik maar ook detailhandel of dienstverlening is toegestaan.
-Hobbyruimte in te delen als praktijkruimte voor dienstverlening.
-Verwarming en warm water door middel van Vaillant CW5 uit 2016
-Mooie uitdaging voor handige starters
-Oplevering op korte termijn mogelijk

Koudekerke is met zijn ruim 3.450 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1946

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 124 m2
Perceeloppervlakte: 102 m2
Inhoud: 356 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: zijtuin

Energie:
Energielabel: E

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag