Informatie

1957

Bouwjaar

143 m2

Woonoppervlakte

530 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Middelburgsestraat 102 , Koudekerke

Vrijstaand wonen aan de rand van Koudekerke met een fraai zicht op de achtergelegen polder. De gemakken van de bebouwde kom liggen binnen handbereik maar toch woont u hier landelijk. Wat ons betref een bijzonder prettige combinatie. Twee ruime garages, een perceel van 530m² eigen grond, vier slaapkamers en een ruime woonkamer. Een ideale woning dus voor een gezin, maar ook voor een doe-het-zelver die ruimte zoekt, of wanneer u een werkruimte aan huis zoekt of een ruimte vragende hobby hebt.

WONEN EN SLAPEN
Een aantal jaren geleden is de woning aan de achterzijde flink uitgebreid. Hierdoor is er veel extra leefruimte ontstaan. De woonkamer meet zodoende ook ca. 36m² en is aan de achterzijde voorzien van een sfeervolle zithoek met houtkachel. Aan de voorzijde is een deel van de woonkamer momenteel in gebruik als werkruimte, in het midden van de ruimte is de eetkamer opgesteld. De keuken is eenvoudig maar degelijk en beschikt over inbouwapparatuur en veel kastruimte. In de praktische bijkeuken is plaats voor de wasmachine.

Op de verdieping bevinden zich vier ruim bemeten slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een extra kamer die werk kan doen als werkruimte. De slaapkamers zijn ca. 18, 15, 12 en 8m² groot. Met name de slaapkamer boven de garage is ruim bemeten en heeft een fraai zicht over de achtergelegen polder. In de badkamer is plaats voor een toilet en wastafel. Tevens zijn er twee (vlizo) trappen die toegang bieden tot de twee bergzolders.

BUITENLEVEN?
Deze woning heeft niet één maar twee garages die door middel van een deur met elkaar zijn verbonden. Vanuit de bijkeuken komt u in de grootste garage. Beide garages zijn voorzien van een brede ingang aan de voorzijde en beschikken over elektra. In totaal zijn deze ruimtes ca. 44m² groot. Met deze ruimtes kunt u van alles ondernemen, vul dit zelf maar in.

De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en kent een hoge mate van privacy. Momenteel is deze tuin opgedeeld in een sier- en moestuin. In deze achtertuin is het al snel heerlijk vertoeven en waant u zich echt in het buitengebied. Aan de voorzijde is er op de oprit plaats voor diverse auto’s.

In het kort
-De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming
-Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
-Oplevering in onderling overleg

Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1957

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 143 m2
Perceeloppervlakte: 530 m2
Inhoud: 641 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Energielabel: E

Garage
Soort garage: aangebouwd steen, parkeerplaats
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag