Informatie

1965

Bouwjaar

55 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Kaapduinseweg 7 a, Koudekerke

Wonen op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust? Klaar om te direct te gebruiken, want dit appartement is recent (2019) compleet opnieuw gestyled en voldoet helemaal aan wonen / recreëren anno 2019. Drie slaapkamers, een balkon op de zon en een eigen stuk tuin van circa 75m² in het prachtige Dishoek. Gesitueerd onderaan de duinen op 300 meter van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Deze woning valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekend dat deze woning zowel recreatief (voor eigen gebruik) als permanent bewoond mag worden. Wat wilt u nog meer?

KLAAR OM TE WONEN
Het appartement is goed onderhouden en afgelopen maanden compleet gerenoveerd. Tevens is het geheel volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De woonkamer is door de grote raampartijen een zeer lichte ruimte. Aan de voorzijde is er een leuk uitzicht richting de omgeving. De woonkamer beschikt over een eigen, inpandig balkon op het zuiden. Het gehele appartement is voorzien van een eenzelfde pvc vloer. In de woonkamer is het plafond verhoogd en in dezelfde schuine lijn als het dak gebracht, dit geeft een fraai effect. De keuken biedt eveneens toegang richting het balkon, de keuken is recent vernieuwd. De drie slaapkamers van circa 9, 6 en 6 m² bieden plaats aan zes personen. Het toilet is separaat van de badkamer. Ook de badkamer is recent gerenoveerd en voorzien van een douche en wastafel.

TUIN
Bijzonderheid aan dit appartement is de bijbehorende tuin aan de zijkant. Deze tuin is voorzien van een berging en biedt zeer veel privacy. Andere appartementseigenaren kijken namelijk niet in deze tuin, dit is een groot voordeel ten opzichte van de andere tuinen. Aan de voorzijde is er een eigen parkeerplaats.

Het appartementencomplex aan de Kaapduinseweg bestaat uit vier appartementen elke met een eigen parkeerplaats. Er is een recent opgericht VVE.

ALGEMEEN
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen
-Het geheel wordt aangeboden inclusief bedden, overige inventaris ter overname
-Volledige appartement is voorzien van eenzelfde pvc vloer
-Bij de renovatie zijn vernieuwd: de elektra, plafonds, het balkon, het geheel is volledig geschilderd, gestucd en het plafond is voorzien van isolatie
-Tuin zal in werkelijkheid anders zijn dan weergegeven, deze wordt namelijk nog in tweeën gedeeld
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel

DE OMGEVING
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De Zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Dishoek is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis:
Bouwjaar: 1965

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 55 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 150 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: zijtuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: parkeerplaats, geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag