Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Verkocht
Informatie

1971

Bouwjaar

115 m2

Woonoppervlakte

192 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Banckertstraat 1 , Koudekerke

Hoekwoning met tuin op het zuiden!
Op prettige woonlocatie gelegen praktische hoekwoning voorzien van vier slaapkamers. Het geheel heeft een inhoud van 380m3 en heeft een goede zon ligging. Het geheel is toe aan modernisering, maar na modernisatie is het hier heerlijk wonen.

WONEN
De woonkamer meet circa 28m2. Door aanwezigheid van divers raampartijen is er volop daglichttoetreding. De hal is voorzien van meterkast, toiletruimte en handige trapkast. De keuken is eenvoudig maar de ruimte is wel prima. Middels de keuken is de achtertuin met berging bereikbaar.

SLAPEN
Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel. Middels een vaste trap is d ruime zolder bereikbaar. Deze is onderverdeel in overloop en slaapkamer. Daarnaast is er nog een zee aan opbergruimte. Op de overloop bevindt zich de cv opstelling.

TUIN
De woning is voorzien van een voor, zij- en achtertuin. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en is dus lekker zonnig. Er is een eigen achterom en achterin de tuin staat een handige stenen berging.

In het kort
-Ideale woning voor een handige woningzoeker
-Veel woonruimte
-Oplevering in onderling overleg, maar dit kan snel.

Het dorp Koudekerke is met zijn ruim 2.835 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1971

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 115 m2
Perceeloppervlakte: 192 m2
Inhoud: 380 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag