Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Informatie

2019

Bouwjaar

94 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Camperveer bouwnr. 2 0 ong, Kamperland

DOMEIN HET CAMPERVEER
Architectuur & exclusiviteit in de natuurlijke omgeving van Kamperland.

Landgoed Het Camperveer
Het Camperveer is een bijzonder project. Het project bestaat uit totaal slechts 6 appartementen en 15 recreatiewoningen en worden gebouwd op een terrein van 8 hectare, waarbij slechts 3% bebouwd zal worden. Er zijn nog slechts drie woningen beschikbaar op Domein Het Camperveer. De bouw van het project is inmiddels aangevangen. De nog beschikbare woningen bestaan uit twee verschillende types, “Keats en Byron”, geschikt voor zes tot acht personen. Het landgoed wordt gerealiseerd op slechts een steenworp afstand van het Veerse Meer. De natuur is in overvloed aanwezig in de vorm van een landschap met asymmetrische waterpartij en een ruime diversiteit aan bomen en planten. Het landgoed wordt aangelegd in Engelse Romantische stijl.

Ligging & activiteiten
Kamperland is gelegen aan het Veerse Meer, hét watersportparadijs van Zeeland. De getijdenwerking in dit gebied levert, naast prima omstandigheden voor flora en fauna, een ideale locatie voor watersportactiviteiten. Bent u echter geen watersportliefhebber, dan ligt het Banjaardstrand, het schoonste strand van Zeeland, op een steenworp afstand. Maar er is natuurlijk meer te doen. Denk aan zeehonden spotten, met het pondje naar Veere of een heerlijk dagje wellness.

Eigen gebruik & verhuur
U kunt uw recreatiewoning helemaal voor uzelf houden, maar de verhuur ervan levert mooie rendementen op. U hebt de keuze: zelf genieten van uw tweede woning, deze verhuren of een combinatie.

Investeren in een woning op Domein het Camperveer
Het Camperveer geeft u de kans om dat fijne vakantiegevoel te delen met anderen. U behaalt een interessant rendement uit uw vermogen en bent tegelijkertijd eigenaar van een luxe woning op het mooie eiland Noord-Beveland. Een omgeving waar natuur en gevoel centraal staan.

Nog drie woningen beschikbaar, type Byron en Keats.
Koopsom vanaf € 423.000,- v.o.n. excl. 21% BTW.

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Type Keats
Woningtype Keats is een meer klassieke woning, maar met een moderne touch. In dit type is veel hout hout gebruikt, wat het gevoel van natuur bij de bewoner zal oproepen. Een deel van het dak van de woning bestaat uit glas, waardoor u op het terras dat daaronder gelegen is, het gehele jaar optimaal van de omliggende natuur kunt genieten. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, een open keuken en een slaapkamer met badkamer. De verdieping beschikt verder nog over twee slaapkamers en twee badkamers waarvan één met toilet, geschikt voor 6 personen met uitzondering van bouwnummer 4 welke geschikt is voor 8 personen. Woningtype Keats wordt standaard opgeleverd met een zinken dak, maar is optioneel ook ook verkrijgbaar met een rieten dak.
Geplaatste foto’s betreffen hetzelfde woningtype maar ander bouwnummer.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 2019

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 94 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 360 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag