Informatie

1972

Bouwjaar

80 m2

Woonoppervlakte

214 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Grenadier Wissestraat 8 , Grijpskerke

Hoekwoning met garage, drie slaapkamers, ruime tuin en dat ook nog eens op een rustige woonlocatie. Voor degene die er geen problemen mee heeft om de handen uit de mouwen te stropen is dit de woning. Het geheel is goed onderhouden maar wel toe aan modernisatie. Na modernisatie is het hier heerlijk wonen.

Woonkamer en keuken zijn twee aparte ruimtes. De woonkamer kent een hoge mate van daglichttoetreding. De keuken is eenvoudig en voorzien van een wasmachineaansluiting. Warmwater komt door middel van een elektrische boiler. Verder is er op de begane grond nog een toilet, meterkast, hal en bergruimte.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Twee van de drie kamers zijn voorzien van een inbouwkast. Deze badkamer is voorzien van wastafel en douche. Door middel van een vlizo trap is de bergzolder bereikbaar. Het realiseren van een vaste trap naar de tweede verdieping behoort tot de mogelijkheden. In combinatie met een eventuele dakkapel is het mogelijk om hier een vierde (slaap)kamer te realiseren.

Verrast zult u zijn over de achtertuin. Deze is ruim en met name ook zonnig. Tevens is er een achterom. Extra pré is de garage voorzien van elektra, een loopdeur en een garagedeur. Aan de voorzijde bevindt zich de voortuin en oprit, met plaats voor twee auto’s.

In het kort
-Deels voorzien van dubbele beglazing
-Gevels zijn na geïsoleerd
-Oplevering in onderling overleg, dit kan overigens snel.

Grijpskerke is centraal gelegen op Walcheren. Op het dorp is een supermarkt, huisarts, basisschool, kapsalon en dergelijke aanwezig. Plaatsen als Middelburg en Domburg zijn binnen 10 autominuten te bereiken. De dorpsgemeenschap is actief en organiseert jaarlijks diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse bazaar. Daarnaast staat u lopend of op de fiets zo in het prachtige buitengebied met al haar wandel en fietspaden. Strand, zee en duinen zijn binnen tien minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1972

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 80 m2
Perceeloppervlakte: 214 m2
Inhoud: 340 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: aangebouwd steen, geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag