Informatie

1920

Bouwjaar

55 m2

Woonoppervlakte

380 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Tolweg 2 , Biggekerke

Recreëren in het buitengebied? Dat kan bij deze goed onderhouden, vrijstaande en karakteristieke woning aan de Tolweg in Biggekerke. Alleen al de naam van de straat zegt veel over het verleden van de omgeving. Deze woning bevindt zich op een rustige locatie op de grens van het buitengebied en de bebouwde kom. Het geheel bestaat uit een woonhuis met drie slaapkamers, een schuur en een berging. Het perceel bedraag 380m².

Het geheel is compleet maar heeft een relatief kleine maatvoering, dit heeft uiteraard zijn uitwerking op alle ruimtes. Juist door de maatvoering is de woning knus, nostalgisch en authentiek. Heel vroeger was de woning zelfs nog kleiner maar in het verleden is de woning aan de zuidzijde uitgebreid. De woonkamer meet ca. 16m² aansluitend bevindt zich de eenvoudige keuken. Op de begane grond is er verder een slaapkamer, badkamer en toilet aanwezig. Op de verdieping bevinden zich twee extra slaapkamers, een overloop en de cv ketel.

De woning ligt goed op het kavel, hierdoor is er een ruime tuin, die ook nog eens goed op de zon gelegen is. Er is een ruime schuur en tevens is er aan de woning een extra berging aangebouwd. De schuur doet dienst als opslagruimte, de aangebouwde berging is in gebruik als hobbyruimte.

HET GEHEEL HEEFT DE BESTEMMING WONEN SPECIFIEKE VORM VAN WONNEN RECREATIEWONING. DIT BETEKEND DAT DEZE WONING MOMENTEEL ALLEEN ALS RECREATIEWONING GEBRUIKT KAN WORDEN. Het bestemmingsplan kent een wijzigingsbevoegdheid om dit om te zetten naar wonen maar het geheel wordt aangeboden met de huidige bestemming.

In het kort
-Noem het een tiny house, maar wel compleet en met groeimogelijkheden
-Recreatieve verhuur is toegestaan
-De woning is gedateerd maar zeer degelijk
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen
-Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Voor voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1920

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 55 m2
Perceeloppervlakte: 380 m2
Inhoud: 200 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie, dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag