Informatie

1960

Bouwjaar

71 m2

Woonoppervlakte

151 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Schuitvlotstraat 28 , Biggekerke

Starters opgelet! In de huidige markt is dit bijna een unicum. Wij bieden u deze betaalbare, complete en instapklare woning aan. Het geheel bestaat uit drie slaapkamers, woonkamer met open keuken en een lekker diepe en tevens zonnige achtertuin. De schuitvlotstraat is een rustige straat in het karakteristieke dorp Biggekerke.

WONEN
De woonkamer is lekker licht en geeft een leuke zicht op de omgeving en de achtertuin. In 2012 is deze woning goed aangepakt en gemoderniseerd. Van die tijd is ook de open keuken welke voorzien is van vijf pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. In de hal is er nog een trapkast en toilet aanwezig.

SLAPEN EN DOUCHEN
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is uitgebreid door een klein stukje van de voorste slaapkamer af te snoepen. Hierdoor is er nu een moderne badkamer welke voorzien is van douche en wastafel aanwezig. Door middel van een vlizo trap is de bergzolder bereikbaar. Op deze zolder is tevens de cv opstelling gesitueerd.

TUIN
De tuin is gelegen op het oosten. Door deze ligging is er een prima ochtend en middagzon. Vanwege de relatief diepe tuin is de lang in de tuin aanwezig. Aan de achterzijde is er een vrije achterom. Tevens is er nog een handige stenen berging aanwezig.

GOED OM TE WETEN
-Vernieuwde meterkast
-Keuken en badkamer dateren uit 2012
-Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

INTERESSE?
Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1960

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 71 m2
Perceeloppervlakte: 151 m2
Inhoud: 263 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag