Informatie

1965

Bouwjaar

128 m2

Woonoppervlakte

450 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Schuitvlotstraat 1 , Biggekerke

Ruime, vrijstaande woning op rustige locatie. Het geheel beschikt over (de mogelijkheid) tot drie slaapkamers, een garage, ruime woonkamer en ook nog eens een perceel van 450m2 eigen grond. De woning is gesitueerd in het hart van Biggekerke en kent met name in de tuin een zeer hoge mate van privacy.

In het verleden is de keuken verplaatst en is er een serre aangebouwd, hierdoor is er op de begane grond een enorme leefruimte ontstaan. Met name de woonkamer is met zijn ca. 39m2 zeer ruim bemeten. Een open haard zorgt voor veel sfeer maar uiteraard ook warmte. De serre bevindt zich aan de achterzijde en is zeer tuingericht. Hier is het al vroeg in het voorjaar heerlijk vertoeven. Vanuit de serre is de keuken bereikbaar. Deze is voorzien van onder meer een inbouw gaskookplaat, vaatwasser en een koelkast. De binnendoor bereikbare garage is voorzien van elektra, een dubbele deur en meet circa 14m2. Verder is er op de begane grond nog een toiletruimte en een handige kelderkast aanwezig.

Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een zeer ruime badkamer. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde. Deze is ruim van opzet en voorzien van een toegang tot het balkon. De voormalige derde slaapkamer is door middel van een opening als kastruimte bij deze woning getrokken. Indien u dat wenst is het zeer eenvoudig om deze kamer weer als slaapkamer te gebruiken. Tevens zijn de slaapkamers voorzien van handige inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een whirlpool, douche, toilet en wastafel. Verder is er de voormalige doucheruimte momenteel in gebruik als bergkast.
Via een vlizo trap is de zeer ruime bergzolder met cv opstelling bereikbaar.

De tuin is gesitueerd rondom de woning. Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdtuin, deze is op het westen gelegen en grenst aan de achterzijde aan een grote tuin. Hierdoor is er een zeer hoge mate van privacy aanwezig. Een houten berging en een veranda maken het geheel compleet.

Kortom een verrassende woning die u gezien moet hebben.

Algemeen:
-Verwarming alsmede warm water door middel van een Remeha HR ketel uit 2017
-Op een enkel raam na volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR+ beglazing
-Muurisolatie
-Naast de woning is momenteel een tijdelijke school gelegen, dit in verband met nieuwbouw van de school. Zodra deze klaar is gaat de tijdelijke school weer weg. De verwachting dat dit eind 2018 is afgerond.
-Oplevering in onderling overleg
-Voorzien van plafond isolatie

Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1965

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 128 m2
Perceeloppervlakte: 450 m2
Inhoud: 480 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Verwarming: c.v.-ketel
Isolatie: muurisolatie, dubbel glas

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag