Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Informatie

1700

Bouwjaar

136 m2

Woonoppervlakte

417 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Kerkplein 23 ., Biggekerke

In de rustige dorpskern van Biggekerke vlakbij het strand bieden wij aan deze voor recreatief (eigen) gebruik typisch Zweeuwse woning. Kerkplein 23 in Biggekerke heeft de luxe en de ruimte die u zoekt.

Wie van een knusse uitstraling houdt, wordt op slag verliefd bij de aanblik van deze typisch Zeeuwse rijksmonumentale dorpswoning. De karakteristieke gevel, de luikjes en de dakramen. Ze zorgen voor een prachtige aanblik. Gelegen aan het groene Kerkplein is het plaatje helemaal compleet.

Luxe van ruimte en sfeer van weleer
Maar hoe zit het binnen? Is het daar knus en krap, zoals bij veel oorspronkelijke dorpswoningen, of na een verbouwing modern en ruim? Mooier nog: het is de ultieme combinatie van die twee. De bewoner hebben in 2018 een aanbouw geplaatst, waardoor de woning veel ruimte heeft gekregen. Ze hebben dit gelukkig wel met veel zorg gedaan. De authentieke details van de woning zijn bewaard gebleven en in de nieuwbouw doorgetrokken. U geniet dus van de luxe van ruimte in combinatie met de sfeer van weleer.

Zo zie je het niet vaak meer
De woonkamer bevindt zich in het originele woonhuis. Wat meteen opvalt is het unieke tegelwerk rondom de haard. Zo zie je het niet vaak meer. Ook de balken aan het plafond en de rustieke houten vloer voegen een flinke dosis karakter toe. Vanuit deze knusse ruimte komt u in de grote leefkeuken. Dankzij de brede schuifdeur en dakkoepels is het er heerlijk licht. Gezellig en comfortabel is het er ook, vanwege het tegelwerk, de massief houten keuken met moderne apparatuur en de vloerverwarming, die door heel de aanbouw is aangelegd.

Mooi begin van de dag
In de aanbouw zijn ook een slaapkamer en badkamer gerealiseerd. Ideaal dus, wanneer u gelijkvloers wilt wonen. Dat het ook voor recreatie geschikt is, bewijst onder meer de tweede badkamer met 2 slaapkamers boven. Vanaf deze verdieping heeft u een schitterend uitzicht op de polder. Dankzij de oostelijke liggen van de achtertuin, ziet u hier de zon opkomen. Als dat geen mooi begin van de dag is! In de lange tuin heeft u overigens ook op ieder ander moment van de dag wel ergens een plekje waar u heerlijk in de zon kunt zitten.

Kortom
– Recreatief (eigen) gebruik mogelijk
– Bomvol Zeeuws karakter
– Ruimte en comfort
– Fantastische ligging

Nog op een fantastische plek ook
Je komt ze niet elke dag tegen, een instapklare monumentale woning met zoveel ruimte en karakter. Maar dit is er eentje. En nog op een fantastische plek ook. Midden in Biggekerke, een dorp met ruim 885 inwoners en een bruisend dorpsleven. Vanuit Biggekerke ben je zo in nabijgelegen steden als Middelburg en Vlissingen. Een wandeling in de duinen is dankzij de zeer korte (loop-)afstand naar het rustige strand van Groot- en Klein Valkenisse binnen handbereik. En voor wie graag zomers wat meer reuring opzoekt: Zoutelande ligt op slechts enkele (fiets)minuten afstand.

Deze woning valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekent dat deze woning zowel permanent als recreatief (voor eigen gebruik) bewoond mag worden.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1700

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 136 m2
Perceeloppervlakte: 417 m2
Inhoud: 423 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag