Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Informatie

1905

Bouwjaar

95 m2

Woonoppervlakte

248 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Dorpsstraat 31 , Biggekerke

Klussers opgelet!! Op zoek naar een mooie uitdaging dit is uw kans.
Deze vrijstaande woning heeft aandacht en liefde nodig om zo weer tot bloei te komen.
De woning staat op een perceel van 218m² eigen grond met een aangrenzend extra stukje grond voor bijvoorbeeld een eigen moestuin van 30m².

WONEN
Via de voordeur komt u terecht in de centrale hal welke toegang biedt tot de woonkamer, slaapkamer, keukenruimte en de bijkeuken met toilet en doucheruimte. De lichte woonkamer meet circa 27m² heeft voldoende ramen voor veel daglicht toetreding.

De keukenruimte is eenvoudig ingericht maar biedt ruimte aan een rechte keukenopstelling en wat bergruimte. Aan de voorzijde van de woning is er een slaapkamer eventueel ook te gebruiken als kantoor. Tegenover de keuken is er nog een praktische kelderkast voor waar u gekoeld uw levensmiddelen goed kunt bewaren.
De bijkeuken is later aangebouwd en beidt ruimte aan de wasmachine opstelling, toilet en douche met wastafel. Via deze ruimte is er tevens toegang de achtertuin(en).

Op de verdieping bevinden zich twee eenvoudige slaapkamers en een ruime overloop met bergruimte. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel met doorgang tot het dakterras. De slaapkamer aan de zijkant is voorzien van een raam. De hele bovenverdieping is naar eigen wens in te richten.

TUIN
De op het zuid-westen gelegen achtertuin beschikt over een ruime garage/ schuur met vrije achterom. De garage heeft stalen balken en afgewerkt met houten delen en biedt de nodige opbergruimte voor uw auto of hobby spullen. Het extra stukje grond aansluitend aan het perceel is nu in gebruik als moestuin.

IN HET KORT
-Verwarming woning door middel van gaskachels
-Warmwater douche en keuken door middel van een geiser
-Oplevering in onderling overleg maar kan spoedig.

Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen licht een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1905

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 95 m2
Perceeloppervlakte: 248 m2
Inhoud: 282 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: geen isolatie
Energielabel: G

Garage
Soort garage: vrijstaand hout
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag