Informatie

1930

Bouwjaar

88 m2

Woonoppervlakte

128 m2

Perceeloppervlakte

1

Slaapkamers

Bakkersgang 2 , Biggekerke

Wonen aan één van de karakteristiekste straten van Biggekerke? Wij mogen u Bakkersgang 2 aanbieden. Een sfeervolle hoekwoning op 128m2 eigen grond. Bakkersgang is een zij straatje van het dorpsplein dit haaks op de kerk. Rust en privacy zijn hier dan ook prima voor elkaar.

RUIME WOONKAMER EN GROTE SLAAPKAMER
De entree is in de keukenruimte en deze is voorzien van een lichte keukenopstelling met een groot gasfornuis. Via deze ruimte heeft u toegang tot de tuingerichte lichte woonkamer, dit vanwege een groot raam en de schuifpui. De sfeervolle woonkamer heeft een open trap naar de slaapkamer. Het toilet, berging en de badkamer bevinden zich achter de keuken. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en radiator.
De verdieping is verdeeld in een royale slaapkamer met berging. Aan de achterzijde van de woning is er een dakkapel geplaatst waardoor de leefruimte duidelijk is vergroot.

TUIN EN ZON
De achtertuin is gesitueerd op het zuiden heeft een houten berging en is volledig omheind dus volop privacy. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt op elk moment van de dag een plaatje in de zon. De houten berging biedt plaats voor opslag van de tuinspullen en dergelijke.

Algemeen:
– Verwarming alsmede warm water door middel van een Nefit-HR Trendline uit 2013
– Zonnige om omsloten tuin welke op het zuiden gelegen
– Sfeervolle woonkamer met schuifpui en vaste trap naar slaapkamer
– Oplevering kan op korte termijn maar wel in onderling overleg
– Alleen voor permanente bewoning

Biggekerke telt ruim 885 inwoners en heeft een bruisend dorpsleven. De nieuwe multifunctionele accommodatie
biedt ruimte aan een basisschool, kinderopvang en buurthuis en is uniek voor deze omgeving.
Biggekerke is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen,bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Groot- en Klein Valkenisse. Voor wie wat meer reuring opzoekt is daar in de zomermaanden Zoutelande welke op enkele (fiets)minuten te bereiken is.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1930

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 88 m2
Perceeloppervlakte: 128 m2
Inhoud: 244 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag