Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Vraagprijs € 139.000,- k.k.
Informatie

1918

Bouwjaar

89 m2

Woonoppervlakte

97 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Molenweg 37 , Arnemuiden

Leuk wonen begint hier. Dit huis is ruimer dan de voorgevel doet vermoeden. Kom kijken en laat u verassen.

WOONHUIS
Het geheel bestaat uit drie slaapkamers, een zonnige tuin en ruimte voor een woonkeuken. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde is voorzien van een handige bergkast en gaskachel. De keuken is ruim bemeten (ca. 15m²) en is prima te gebruiken als woonkeuken. In de uitbouw aan de achterzijde is een hal/bijkeuken en toilet aanwezig.

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, door een dakkapel aan de voorzijde en een complete opbouw aan de achterzijde is er ruimte ontstaan voor drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde. In de badkamer is plaats voor een douche en bevindt zich de wasmachineaansluiting.

TUIN
Over zon hoeft u in de achtertuin niet te klagen. De tuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van een handige stenen berging.
Het geheel wordt momenteel netjes bewoond maar op diverse punten kan het misschien wat worden gemoderniseerd. Uiteraard laten we die keus graag aan u.

IN HET KORT
– Verwarming door middel van een gaskachel in de woonkamer
– Verwarming door middel van een geiser
– Asbest golfplaten op het dak van de berging
– Oplevering in onderling overleg

DE LOCATIE
Arnemuiden met z’n bijna 5.400 inwoners de grootste dorpskern in de gemeente Middelburg. Het beschikt over goede voorzieningen met een nagenoeg compleet winkelaanbod. Er heerst een actief verenigingsleven. De ligging van Arnemuiden is uitstekend dankzij directe ligging aan de A58 en gunstige ligging ten opzichte van Middelburg, Vlissingen en Goes. Bovendien beschikt het over een eigen station en ligt het op enkele fietsminuten van het Veerse Meer. Een heerlijke omgeving om te wandelen of te fietsen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1918

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 89 m2
Perceeloppervlakte: 97 m2
Inhoud: 280 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: G

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag