Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Privacy statement - Makelaarskantoor Zwaan B.V.

1. INTRODUCTIE

In deze privacy statement kunt u lezen hoe wij omgaan met uw (persoons)gegevens. Heeft u vragen over de informatie in deze verklaring? Neem dan contact met ons op.

2. TOEPASSING

Dit privacy statement is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Makelaarskantoor Zwaan B.V.

Bedrijfsgegevens:

Naam: Makelaarskantoor Zwaan B.V. (vanaf nu: Makelaarskantoor Zwaan)
Adres: Dorpsplein 25, 4371 AB Koudekerke
E-mail: info@zwaanmakelaars.nl
Telefoonnummer: 0118-553288
KvK: 22049245
Website: www.zwaanmakelaars.nl

De website van Makelaarskantoor Zwaan (www.zwaanmakelaars.nl) verwerkt privacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens. Makelaarskantoor Zwaan is verantwoordelijk voor de verwerking van deze gegevens en vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens erg belangrijk.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. In deze privacy statement leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen. Daarnaast leggen we uit voor welk doel we deze gegevens gebruiken.

3. PERSOONSGEGEVENS

Wat zijn persoonsgegevens? Persoonsgegevens zijn gegevens die direct over een persoon gaan of informatie die naar een persoon te herleiden is. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, postcode, huisnummer, ras, godsdienst, gezondheid etc.

In uw websitebezoek of samenwerking met Makelaarskantoor Zwaan zijn deze gegevens niet allemaal relevant. We willen u vragen enkel persoonsgegevens te verstrekken die u noodzakelijk acht voor onze samenwerking.

4. DOELEINDEN

Makelaarskantoor Zwaan verzamelt persoonsgegevens via www.zwaanmakelaars.nl op een aantal manieren:

  1. Via formulieren op de website
  2. Via Google Analytics
  • FORMULIEREN OP DE WEBSITE
  • De Makelaarskantoor Zwaan website is voorzien van een aantal contactformulieren. In deze formulieren vragen we u om verschillende persoonsgegevens.
    • – Contactformulier,
    • – Terugbelformulier,
    • – Formulier Aanvraag Waardebepaling,
    • – Formulier Afspraak maken,
    • – Formulier Aanmelden zoekservice,
    • – Formulier Brochure downloaden,
    • – Formulier Bezichtiging aanvragen.

    In het contactformulier vragen wij om:

    • – Uw naam
    • – Uw e-mailadres
    • – Uw telefoonnummer
    • – Onderwerp (van het bericht dat u wilt versturen)
    • – Een bericht

    Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of een aanvraag doen voor een van onze diensten. De gegevens die wij verzamelen met het contactformulier gebruiken wij om uw vraag te beantwoorden. Dit doen we per e-mail of telefonisch.

    In het terugbelformulier (titel: ‘Wilt u teruggebeld worden?’) vragen wij om:

    • – Uw naam
    • – Uw telefoonnummer

    Met het terugbelformulier kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten, met het verzoek of wij u terug kunnen bellen. Deze gegevens gebruiken wij om gehoor te geven aan uw verzoek. Dit doen we telefonisch.

    In het formulier ‘Aanvraag Waardebepaling’ vragen wij om:

    • – Uw voornaam
    • – Uw achternaam
    • – Uw telefoonnummer
    • – Uw e-mailadres
    • – Uw straatnaam + huisnummer
    • – Uw postcode
    • – Uw woonplaats
    • – Een toelichting

    Met het formulier ‘Aanvraag Waardebepaling’ kunt u een aanvraag doen voor een gratis waardebepaling. De gegevens die wij verzamelen met dit formulier gebruiken wij om uw vraag te beantwoorden. Dit doen we per e-mail of telefonisch.

    In het formulier ‘Afspraak maken’ vragen wij om:

    • – Uw voornaam
    • – Uw achternaam
    • – Uw telefoonnummer
    • – Uw e-mailadres

    Met het formulier ‘Afspraak maken’ kunt u een aanvraag doen voor het maken van een persoonlijke afspraak. De gegevens die wij verzamelen met dit formulier gebruiken wij om uw vraag te beantwoorden. Dit doen we per e-mail of telefonisch.

    In het formulier ‘Aanmelden zoekservice’ vragen wij om:

    • – Uw voornaam
    • – Uw achternaam
    • – Uw adres (straat + huisnummer)
    • – Uw postcode
    • – Uw woonplaats
    • – Uw telefoonnummer
    • – Uw e-mailadres

    Met het formulier ‘Aanmelden zoekservice’ kunt u zich aanmelden voor onze zoekservice. De gegevens die wij verzamelen met dit formulier gebruiken wij om uw aanvraag te beantwoorden. Dit doen wij per e-mail of telefonisch.

    In het formulier ‘Brochure downloaden’ vragen wij om:

    • – Uw naam
    • – Uw achternaam
    • – Uw e-mailadres
    • – Uw telefoonnummer

    Met het formulier ‘Brochure downloaden’ kunt u een aanvraag doen voor het downloaden van een brochure op onze website. De gegevens die wij met dit formulier verzamelen gebruiken wij om uw vraag te beantwoorden. Dit doen we per e-mail.

    In het formulier ‘Bezichtiging aanvragen’ vragen wij om:

    • – Uw voornaam
    • – Uw achternaam
    • – Uw e-mailadres
    • – Uw telefoonnummer

    Met het formulier ‘Bezichtiging aanvragen’ kunt u een aanvraag doen voor het bezichtigen van een woning op onze website. De gegevens die wij met dit formulier verzamelen gebruiken wij om uw vraag te beantwoorden. Dit doen we per e-mail.

    De gegevens die u invoert in dit formulier worden beperkte tijd door ons bewaard. Bij vervolgvragen kunnen we deze gegevens gemakkelijk benaderen wanneer het nog in ons systeem staat. Ook kunnen we aan de hand van de vragen en antwoorden onze medewerkers trainen om vragen beter te kunnen behandelen. We bewaren de ingevulde gegevens maximaal zes maanden nadat u ze ingevoerd hebt.

  • GOOGLE ANALYTICS 
  • De Makelaarskantoor Zwaan website maakt gebruik van Google Analytics. We gebruiken deze tool om anonieme, analytische data te verzamelen van onze websitebezoekers. Deze website statistieken gebruiken we om te leren van onze websitebezoekers en daarop onze producten en diensten aan te passen. De gegevens die we verzamelen zijn anoniem, we kunnen aan de hand van de informatie niet achterhalen wie de personen achter de data zijn.De verzamelde informatie wordt opgeslagen op Google datacenters. Locaties van de datacenters: https://www.google.com/about/datacenters/inside/locations/index.html. Over de verwerking van deze gegevens hebben we afspraken gemaakt met Google door middel van een verwerkersovereenkomst. Google heeft geen toestemming om deze gegevens te gebruiken voor andere toepassingen. Meer over het privacy beleid van Google is hier te vinden: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

5. VERSTREKKING AAN DERDEN

We verstrekken uw persoonsgegevens alleen aan derden (bedrijven of instellingen) als dat wettelijk verplicht is. Bijvoorbeeld wanneer de politie dit eist bij een vermoeden van een misdrijf.

Makelaarskantoor Zwaan werkt samen met subverwerkers, bijv. onze websitebeheerder. De partners waarmee we werken kunnen uw persoonsgegevens of die van uw klanten onder ogen krijgen. Het samenwerken met deze subverwerkers is voor Makelaarskantoor Zwaan essentieel in onze dienstverlening. Om ervoor te zorgen dat deze subverwerkers correct met deze data omgaan, heeft Makelaarskantoor Zwaan zogenaamde verwerkersovereenkomsten afgesloten met onze leveranciers.

Daarnaast staan op onze website links naar social media pagina’s. Als u op deze links klikt, verzamelen deze social media aanbieders wellicht persoonsgegevens. Deze verklaring is alleen van toepassing op www.zwaanmakelaars.nl. Wij kunnen niet garanderen dat andere partijen nauwkeurig met uw persoonsgegevens omgaan.

6. INZAGE, WIJZIGING OF VERWIJDEREN VAN PERSOONSGEGEVENS

Wil je iets weten over de persoonsgegevens die we van u verzameld hebben? Neem dan contact met ons op. De contactgegevens staan onder punt 2 van deze privacy statement. Voor wat betreft uw persoonsgegevens mag u ons altijd vragen om:

  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we van u hebben.
  • Uitleg over de persoonsgegevens die we van u hebben en wat we daarmee doen.
  • Uw persoonsgegevens aan te passen als deze incorrect zijn.
  • Uw persoonsgegevens te verwijderen als deze bijv. niet correct of verouderd zijn.

Daarnaast mag u te allen tijde uw toestemming om uw persoonsgegevens te bewaren en verwerken intrekken of bezwaar maken tegen hoe we uw persoonsgegevens gebruiken.

7. BEWAREN VAN GEGEVENS

Makelaarskantoor Zwaan bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor onze dienstverlening. Nadat deze gegevens niet meer noodzakelijk zijn verwijderen we deze.

8. BEVEILIGING

Makelaarskantoor Zwaan treft maatregelen om persoonsgegevens te beschermen.

  • De toegang tot persoonsgegevens wordt altijd afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Persoonsgegevens worden na ontvangst opgeslagen op een afgeschermd systeem dat enkel toegankelijk is voor medewerkers van Makelaarskantoor Zwaan.
  • Het personeel van Makelaarskantoor Zwaan gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens.
  • Makelaarskantoor Zwaan maakt gebruik van een SSL-certificaat (secure socket layer).
  • Makelaarskantoor Zwaan registreert alle opvragingen van persoonsgegevens.

9. KLACHTEN 

Heeft u een klacht over de manier waarop Makelaarskantoor Zwaan met uw privacy omgaat? Neem dan allereerst contact met ons op. We zullen uw klacht aanhoren en behandelen. Stel dat u vervolgens van mening bent dat we er samen niet ‘uitkomen’, kunt u altijd een tip sturen naar de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons) of naar de rechter stappen.

Vragen over deze privacy policy? Neem contact met ons op.