Onze mensen

Wilco Wisse
Wilco
e-mailen?

Wilco Wisse

Register Makelaar en Register Taxateur | Vestigingsleider

Verhalen, ik hou ervan. Tevens ben ik graag op de hoogte van het laatste nieuws. Maar ook luister ik graag naar verhalen van de mensen die ik dagelijks tijdens mijn werk spreek. Hun verhaal, úw verhaal, boeit mij enorm. Ik vind het een voorrecht om een deel van het verhaal te mogen uitmaken, als het gaat om uw woonwensen. Door helder en snel te communiceren en te doen wat ik beloof, ga ik steeds voor het beste resultaat. De waardering die ik hiervoor van klanten krijg, doet mij iedere dag opnieuw mijn beste beentje voorzetten.

Remco Oreel
Remco
e-mailen?

Remco Oreel

Vastgoedadviseur

Wat is er nou mooier dan twee tevreden partijen aan tafel bij de notaris? Een verkoper die blij is met het resultaat en een koper die niet kan wachten om eigenaar van zijn droomwoning te worden. Ik geniet ervan. Niet alleen van het bereiken van het eindresultaat overigens, maar zeker ook van de weg daarnaartoe. Op een eerlijke en oprechte manier probeer ik het hele proces van de verkoop of zoektocht zo goed mogelijk te laten verlopen en zo geslaagd mogelijk te laten eindigen. Uw waardering, uw glimlach daar bij de notaris, dat is waar ik het allemaal graag voor doe. Daar kan ik thuis, bij mijn gezin of buiten op mijn fiets of lekker werkend in mijn tuin soms nog van nagenieten.

Therese Wisse
Therese
e-mailen?

Therese Wisse

Woonconsulent

Het leuke van werken bij een makelaar op een dorp, is de laagdrempeligheid. Ik woon zelf in Koudekerke, waar ook het kantoor van Zwaan gevestigd is, en ken veel mensen uit de omgeving. Persoonlijk, maar ook omdat ik ze nog herken van bijvoorbeeld 10 jaar geleden, toen ze een huis bij ons kochten of verkochten. Dat is leuk voor mij én voor de klant. Toch komen er genoeg onbekenden bij ons binnen, ook Duitsers op zoek naar een recreatiewoning. Gelukkig spreek ik goed Duits, dus kan ik ook hen naar tevredenheid verder helpen. Ik snap trouwens heel goed dat ze in deze mooie streek zoeken. Heerlijk uitwaaien op het strand van Dishoek. Ik doe het regelmatig. Fotocamera mee en ik ben vertrokken!

Annelisa Fierloos
Annelisa
e-mailen?

Annelisa Fierloos

Woonconsulente

Vakanties, zonnige landen en gezelligheid met vrienden en familie zijn dingen waar ik echt van kan genieten. Maar plezier in je werk is ook heel belangrijk. En dat heb ik gelukkig. Als woonconsulente heb ik het meeste plezier in het contact met onze klanten, met u. Ik probeer iedereen zo snel, enthousiast en vriendelijk mogelijk te helpen. Dit geeft mij veel voldoening, maar ik heb er nog een ander doel mee. Ik wil namelijk ook graag dat onze klanten met veel succes hun woning (ver)kopen via Makelaarskantoor Zwaan. Als dat lukt, is mijn werkdag weer goed afgerond!

Henk Daalhuizen
Henk
e-mailen?

Henk Daalhuizen

Erkend Hypotheekadviseur

Ik heb de perfecte combi gevonden! Als hypotheekadviseur vind ik het heerlijk om klanten goed te kunnen adviseren en volledig te ontzorgen. En als eigenaar van De Hypotheekshop krijg ik enorm veel voldoening uit het steeds iets beter maken van de organisatie. Hoe? Door goed naar onze klanten te luisteren en hier als team echt wat mee te doen. Dat dit aardig lukt, blijkt wel uit onze tevreden klanten en het feit dat de landelijke organisatie van De Hypotheekshop ons al eens heeft uitgeroepen als ‘Beste Hypotheekshops van Nederland’. Daar ben ik best trots op.

Makelaarskantoor Zwaan Dorpsplein 25
4371 AB Koudekerke
T. (0118) 553 288
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Gratis waardebepaling
Makelaarskantoor Zwaan is onderdeel van de Sinke Komejan Groep