Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

‘Blij met dit huis!’

Shannon Braafhart is blij met zijn nieuwe woning aan de Rosenburglaan in Vlissingen. “Voor mij is het aantrekkelijk dat het huis ruim genoeg is en in een rustige buurt is gelegen. 

Ook de redelijke prijs en de directe beschikbaarheid van de woning spraken me aan.” Hij is hard aan de slag om het huis naar zijn eigen wensen in te richten. “Geen grote verbouwingen hoor, maar ik wil het wat strakker en lichter.” Beneden worden de muren wit  gespoten met spack en boven wordt er wit gesausd.  En de blauwe toiletpot gaat er ook uit. “Ik hou van strak en simpel, er moet rust zijn in mijn interieur. Dus niet te druk, en niet te vol”, aldus Shannon. Wel een foto van zijn vier kinderen aan de muur, maar geen kasten vol boeken of een enorme geluidstoren.

“Ik ben echt blij met dit huis. Mijn kinderen krijgen allemaal een sleutel en het is de bedoeling dat ze hier regelmatig komen. Ze zijn altijd welkom en kunnen op elk moment binnen lopen.” Over de aankoop van het huis vertelt hij: “Ik kende Casper van Makelaarskantoor Zwaan al, dat maakt het allemaal wel gemakkelijker. De onderhandelingen verliepen prima; we zijn op het bedrag uitgekomen dat ik in mijn hoofd had. Alles was snel geregeld, zodat ik in een paar weken kon verhuizen.”