Maandlasten berekenen

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Handig met onze rekentool!

Actuele rentes

Op onze website vind je altijd de meest actuele rentes!

Online afspraak maken

Maak ook online je afspraak en bespreek je wensen met onze ervaren adviseurs!

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop Zeeland BV is met vestigingen in Middelburg, Goes, Zierikzee en Ouddorp een van de grootste onafhankelijke financieeladvies kantoren van Zeeland/Zuid-Holland. Het financieel ontzorgen van onze relaties en het leveren van een onafhankelijk advies is voor ons een vanzelf-sprekendheid. Ons bedrijf is in 2013 en 2018 uitgeroepen tot de Beste Hypotheekshop van Nederland.

Handig je maandlasten berekenen

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Bereken dan je hypotheek online met behulp van onze rekentool! Hoeveel je kunt lenen wordt bepaald door de hoogte van je inkomen en dat van je eventuele partner, van de waarde van de woning, het soort woning en of je spaargeld hebt dat je kunt gebruiken voor de aankoop van een woning.

Altijd actuele rentes op de website

Verantwoorde woningfinanciering, is voor ons een voorwaarde van financieel welzijn! We stellen elke dag opnieuw het klantbelang voorop. Objectief, duidelijk, betrokken en baanbrekend. Of het nu gaat om vragen als ‘Wat kan ik maximaal verantwoord lenen? – Mijn rente loopt af, wat nu?’ Ik ga verhuizen, wat verandert er allemaal?” Wij geven je graag advies!

24/7 online je afspraken maken

De ervaren adviseurs van De Hypotheekshop in Goes, Middelburg, Zierikzee en Ouddorp kijken samen met je welke hypotheekvorm het beste bij je levensstijl en financiële situatie past. Niet het kopen van het ideale huis, maar het afsluiten van een goede hypotheek is de belangrijkste financiële beslissing in je leven!Henk Daalhuizen
Erkend Hypotheekadviseur

Ik heb de perfecte combi gevonden! Als hypotheekadviseur vind ik het heerlijk om klanten goed te kunnen adviseren en volledig te ontzorgen. En als eigenaar van De Hypotheekshop krijg ik enorm veel voldoening uit het steeds iets beter maken van de organisatie. Hoe? Door goed naar onze klanten te luisteren en hier als team echt wat mee te doen. Dat dit aardig lukt, blijkt wel uit onze tevreden klanten en het feit dat de landelijke organisatie van De Hypotheekshop ons al eens heeft uitgeroepen als ‘Beste Hypotheekshops van Nederland’. Daar ben ik best trots op.

Contact met Hypotheekshop?

middelburg1570@hypotheekshop.nl
0118 - 642007

Vragen over je hypotheek?

De Hypotheekshop is sinds 1991 de onafhankelijke partij als het gaat om hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor iedere financiële vraag hebben we een duidelijk antwoord. We vergelijken hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van ongeveer alle aanbieders. Zo vinden we altijd een hypotheek die bij je nieuwe huis en inkomen past. Ook is het belangrijk dat je maandlasten hierbij passen. Daarom maken we het makkelijk om je maandlasten vooraf te berekenen.

Kom je er niet uit? We helpen je graag. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Onze vestigingen

Goes
Oostwal 2C
4461 JT Goes
T.(0118) 642 007
> Stuur een email
Middelburg
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T.(0118) 642 007
> Stuur een email
Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T.(0118) 642 007
> Stuur een email
Ouddorp
Hoenderdijk 7a
3253 AK Ouddorp
T.(0187) 688509
> Stuur een email

Ons hypotheekshopteam

Vragen over je hypotheek, of het aanvragen daarvan? Stel je vraag, en krijg altijd binnen 24 uur antwoord.