Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

‘Een prachtig en gezellig vakantiehuis’

“Het was een bouwval toen we het kochten”,  lacht Debby Maas. “We hebben de binnenmuren gesloopt, de gaskachels eruit gehaald, de buitenmuren betimmerd en ga zo maar door. Nu we het verkopen, is het een prachtig en gezellig vakantiehuis.” Debby en haar man Rober kochten 9 jaar een sterk verouderd huisje op recreatiepark De Ruiser in Valkenisse (Biggekerke), dat door hard werken veranderde in een volwaardig vakantiehuis met beachlook. “Het huisje heeft een fantastische ligging: vlak bij de zee en het bos van Groot Valkenisse.”

Toen ze het te koop zetten, bleek er veel animo te zijn: “We hadden in no time meer dan tien bezichtigingen. Makelaarskantoor Zwaan was voor Rober en Debby een logische keuze: we hadden het huisje daar destijds ook gekocht en ze begeleidden de verkoop goed. We werden steeds op de hoogte gehouden van bezichtigingen en biedingen. Voor ons is het gunstig dat vakantiehuizen erg in trek zijn als goede investering, omdat de rente erg laag is.”

Of ze het huisje zullen missen? Debby lacht: “Zeker wel. Wij hadden dit huis echt voor de verhuur, dus we kwamen er vaak om alles in orde te maken; zowel de tuin als het huis. Je wilt je gasten toch goed ontvangen. Al met al ging daar best veel tijd in zitten. Vooral in het hoogseizoen. Maar dat vonden we niet erg. Het leuke was dat je een band opbouwde met mensen die steeds weer terugkwamen.” Vaste gasten dus, die veel plezier beleven aan het gezellige huis met z’n grote terras.

“Het ligt heel beschut, zodat je er ’s zomers echt buiten kunt wonen.” En wat is dan de reden om een huis te verkopen waar je zoveel bloed, zweet en tranen in hebt zitten? Debby meldt nuchter: “Tja, we gaan verhuizen, en dan kun je zo’n extra spaarpotje goed gebruiken!”