Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Hierbij geef ik Makelaarskantoor Zwaan toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

Zoekservice

Bent u op zoek naar een nieuw huis? Sommige huizen zijn snel verkocht. Of misschien vindt u het gewoon lastig om te vinden wat u zoekt. Met onze zoekservice helpen we u graag.  
 

Hoe werkt de zoekservice?
Heeft u een bepaald droomhuis in gedachten? Bijvoorbeeld eentje met een garage, een ruime woonkamer en 3 slaapkamers? Geef uw wensen in onderstaand formulier aan. Als onze makelaars een huis zien wat te koop staat en aan uw wensen voldoet, ontvangt u een seintje. Zo wordt het zoeken naar de perfecte woning nét iets makkelijker gemaakt voor u. We informeren u zelfs nog voordat de woning op Funda staat! Zo woont u binnenkort misschien wel in uw droomhuis.  
 
En wanneer u uw droomwoning gevonden heeft?
Wanneer u eenmaal een huis op het oog heeft helpen we u graag verder. Niet alleen bij het verkopen van een huis heeft u de mogelijkheid om ons als makelaar in te schakelen. De makelaars van Makelaarskantoor Zwaan helpen u namelijk ook graag bij het zoeken naar een nieuw huis, en alles wat daarna komt kijken. Hiervoor bieden we dienstverlening als aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u ontzorgt wordt tijdens het kopen van een huis. Zo voert hij bijvoorbeeld onderhandelingen uit. Onze makelaars zijn hierin erg vaardig en zorgen daardoor dat u de scherpste prijs betaalt. Wanneer een huis heeft gekocht besluit u misschien uw vorige huis te verkopen. Het is dan belangrijk om te weten hoeveel uw huis waard is. U kunt een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een van onze makelaars maar het is ook mogelijk uw huis te laten taxeren. Makelaarskantoor Zwaan is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit is het keurmerk voor woningtaxaties. Taxaties worden opgesteld via vast richtlijnen en hierdoor kunt u als (ver)koper duidelijk zien hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. We zijn ook aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit laatste bevestigt dat we handelen onder hun kernwaarden: deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

"Wij zijn meer dan tevreden. Alles naar wens verlopen. Alle lof naar Remco Oreel, wat een vakman! Nauwkeurig, deskundig en neemt alle tijd voor de klant. Bedankt voor alles!!!"

Verkoper Banckertstraat 35, aanbevolen met een 10

"Hele fijne makelaar. Persoonlijk en komt na wat afgesproken is!"

Verkoper Nieuwstraat 188A, aanbevolen met een 9,3

"Top makelaar! Alles verliep snel, duidelijk en helder. Regelde veel zaken en hielp vlot en deskundig waar nodig. Hebben onze woning snel verkocht. "

Verkoper Van Dishoeckstraat 118, aanbevolen met een 10

"De makelaar heeft een uitstekende kennis van de lokale markt. Het contact met de makelaar verliep erg prettig van begin tot eind. Deze makelaar bevelen wij zeker aan!"

Verkoper Valkenisseweg 25, aanbevolen met een 9.3