Vraag een gratis waardebepaling aan!


Vul uw gegevens in:Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Waardebepaling

Weet u wat is de waarde van uw huis is? Als u uw huis wilt verkopen is het handig om te weten wat uw huis nu eigenlijk waard is, zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarom kunt u bij Makelaarskantoor Zwaan terecht voor een gratis waardebepaling.
 
Wat is een waardebepaling?
Een waardebepaling is een schatting van de waarde van uw woning. Hiervoor bekijkt een van onze makelaars samen met u uw woning, zij kennen de woningmarkt als geen ander. Daarbij weten zij precies welke zaken invloed hebben op de marktwaarde van uw huis. Er wordt onder andere gelet op de ligging van de woning, de staat van het onderhoud en ontwikkelingen in de omgeving. Uw huis hoeft op dit moment nog niet netjes opgeruimd te zijn. Er worden namelijk nog geen foto’s gemaakt.
 
Verkoopmogelijkheden
Na het bekijken van de woning spreken we de verkoopmogelijkheden door. Er wordt echter ook bepaald wat de verkooptijd zal zijn en hoe u een weloverwogen verkoopbeslissing kunt nemen. Na het afwegen van alle plus- en eventuele minpunten stellen we de waarde van de woning vast. Heeft u een eigendomsbewijs en een plattegrond van de woning in uw bezit? Het is dan handig als u deze alvast klaar legt. Heeft u vragen voor de makelaar? Schrijf deze dan op, zodat u niets vergeet te vragen en de makelaar ze voor u kunt beantwoorden. Na het bepalen van de waarde van de woning bepalen we de verkoopstrategie, met een advies op maat. Iedere woning heeft namelijk zijn eigen, unieke marktbenadering nodig.  
 
Kosteloos en vrijblijvend
Bij Makelaarskantoor Zwaan bepalen we de waarde van uw woning altijd geheel kosteloos én vrijblijvend. U weet daardoor precies waar u aan toe bent. Heeft u meer vragen over de gratis waardebepaling bij Makelaarskantoor Zwaan of wilt u graag een afspraak maken? Vul het formulier bovenaan de pagina in en we nemen spoedig contact met u op.

"Wij zijn meer dan tevreden. Alles naar wens verlopen. Alle lof naar Remco Oreel, wat een vakman! Nauwkeurig, deskundig en neemt alle tijd voor de klant. Bedankt voor alles!!!"

Verkoper Banckertstraat 35, aanbevolen met een 10

"Hele fijne makelaar. Persoonlijk en komt na wat afgesproken is!"

Verkoper Nieuwstraat 188A, aanbevolen met een 9,3

"Top makelaar! Alles verliep snel, duidelijk en helder. Regelde veel zaken en hielp vlot en deskundig waar nodig. Hebben onze woning snel verkocht. "

Verkoper Van Dishoeckstraat 118, aanbevolen met een 10

"De makelaar heeft een uitstekende kennis van de lokale markt. Het contact met de makelaar verliep erg prettig van begin tot eind. Deze makelaar bevelen wij zeker aan!"

Verkoper Valkenisseweg 25, aanbevolen met een 9.3