Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

‘Alles komt hier samen’

Paul en Anne Kluijfhout zijn onlangs met hun zoontje Manuel verhuisd naar Lange Voorhout 11 in Koudekerke. Anne: “Ik ben zzp’er grafische vormgeving en ik had behoefte aan werkruimte. Toen we onze wensen op een rijtje hadden gezet, kwamen we uit bij dit huis.

We wilden enerzijds buiten het dorp wonen voor de ruimte, anderzijds in het dorp als het gaat om de voorzieningen. Dit is het huis waar alles samenkomt: we wonen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht tot aan Middelburg. De lichtinval is prachtig. Gelukkig hoefden we niet veel te doen: we hebben alles gesausd en geverfd en de parketvloer is opgeknapt. We moesten wel vaart maken, want de overdracht van ons oude huis was een maand nadat we de sleutel van dit huis kregen.” Manuel is 2 jaar en moest wel even wennen aan zijn nieuwe thuis. “Maar inmiddels kent hij het pad in en om het huis bijna beter dan zijn ouders”, lacht Paul. Het nieuwe huis stond in de verkoop bij Makelaarskantoor Zwaan en dat contact verliep zó prettig dat Paul en Anne besloten om hun oude huis aan de Anthonissenstraat in Koudekerke ook via hen te verkopen. “We zijn erg tevreden over de makelaar. Als er ingewikkelde zaken waren rond de verkoop, nam hij echt de tijd voor uitleg. 

We voelden ons daardoor begrepen en dat is natuurlijk fijn.” Het vorige huis was gewild: er waren veel bezichtigingen en het werd in slechts twee maanden tijd verkocht. Het grootste verschil tussen de twee huizen? Paul en Anne: “De vrijheid hier! Als we vroeger in de tuin zaten, waren er vijf buren die ons konden zien zitten. Nu zitten we rondom helemaal vrij. En nog iets: het vorige huis stond in de buurt van een kinderdagverblijf en een basisschool. Op bepaalde tijden stond de straat vol auto’s en dat is niet altijd handig met een peuter die veel buiten speelt. Doordat er hier alleen bestemmingsverkeer komt, is het veel stiller en laat je je kind met een gerust hart naar buiten gaan.”